Fuck kroppsidealen, jag har bikini för det är varmt

bästa dejtingsidan 2015 biljetter Hej på er! Visst är det varmt och skönt nu? Äntligen sommar! Jag är ju kvar i Osby så jag njuter för fulla drag. I bikini. Jepp, jag går i bikini dagarna långa. Jag klippte gräs och rengjorde och bytte vatten i fågelbadet i bikini. Jag hojar ner till sjön och badar i bikini. Jag ligger i trädgården och solar i bikini. Jag kommer att bada i havet i bikini när jag kommer dit.

dejting helt gratis antivirus Jag och min vän Jessica pratade ideal häromdagen. Vi är båda uppvuxna med ”hon är så smal och fin” när man pratar utseende. Smal är alltså lika med fin. Ett ideal som är lika aktuellt nu som någonsin när jag och Jessica var små. Då var våra referensramar att vi jämförde oss med våra kompisar, de lite äldre populära tjejerna och de där som var söta i Vekorevyn och Frida. Filmstjärnorna och sångerskor som Madonna ville man ju också se ut som. Men där handlade det mer om stil och hår. Det var inte lika extremt fokus på kroppen då som det är nu. Visst fanns det då också. Absolut. Tjocka tjejer var inte vidare populära då heller.

img_4668.jpg
Om någon undrar så provar jag bikinin på Kappahl. Det där vita är en etikett.

dejtingsidor pris norge Men nu är klimatet annorlunda. Världen har blivit mindre. Med internet kom vi flera steg närmare varandra. Nu har vi bokstavligt talat all världens kroppar att jämföra oss med i handen. Instagram, Facebook, Snapchat osv. Det läggs ut otroliga mängder på kroppar varje dag. Vi kollar, tar in och tänker att så där ska man se ut. Det är normen. En smal, långhårig, vit tjej.

dejting råd jobs Jag är vit men jag är inte smal. Idag lade jag ut en bild i bikini på Instagram. Den här ovan. Först tänkte jag att äh, det är kanske lite dumt. Det har ju varit många sådana bilder i sociala medier på sistone. Det var precis vad mamma också sa. Det är väl så många som gör det så varför ska du det? Men jo, det är ju det som är BRA. Att så många tjejer med olika kroppsformer, även tjocka, faktiskt lägger upp bilder. För ju fler som gör det, desto mer vanligt blir det ju. Det är till slut ingen som hajar till och tycker det är något skrattretande eller på andra hållet beundransvärt. Det vanliga är ju liksom inget konstigt. Men så länge som man som storlek större känner att det bara är de ”smala och fina” som har rätt att synas och att man själv gärna gömmer sig i några lager kläder på sommaren, ja då är det ändå läge att försöka peppa. Pusha. Berätta att vi duger som vi är.

dejtingsajt oslo uddevalla Så därför ger jag fingret åt alla jävla ideal och normer idag. För jag är varm och jag vill ha bikini. Och jag tänker inte skämmas ett dugg.

nätdejting konversation kards Puss på er vänner /Louise

Kolla mer

28 comments

 1. nätdejting funkar inte chrome Bra gjort!!! Du är en stor förebild för mig. Själv blundar jag eller kisar för att slippa se mig allt för tydligt då jag provar bikin. Och jag har strlk 38. Lite sorgligt att inte kunna vara stolt över min egen kropp. Men… Du är skitsnygg i bikin!!!! Stort tack för en blogg som sticker ut ❤️

 2. dejta en psykopat test Bästa jävla inlägget på länge! Och du är så rackars snygg att det är löjligt! <3 Själv har jag skämts och inte vågat visa mig på stranden på typ 15 år. Men nu har jag fått nog, älskar ju att bada och vara på stranden. Så jag går dit ändå. Men sörjer hur många år jag nekade mig själv att göra något som jag tycker om för att jag är tjock. Det sorgligaste är nästan att för 15 år sen var jag inte ett dugg tjock heller. Men min hjärna sa annat…

 3. nätdejta träffas Det är jättebra att du vågar och det skall uppmuntras. Som du säger, ju fler som visar hur vi kvinnor faktiskt ser ut desto bättre. Många är ju faktiskt inte vältränade och deffade. Stod i morse och rotade i lådorna och rafsade bland alla tröjor jag skall ha när jag gått ner i vikt. Har hur mycket kläder som helst som jag ska ha ”sedan” och funderar på att köpa gördel 🙂 Blir så trött på mig själv. Önskar att jag kunde skita i vad andra tycker, precis som du. Skönt med din inställning för det påverkar på ett positivt sätt, man skall inte bry sig så jäkla mycket om vad andra tycker. Kram

 4. nätdejting 18 år noll Så himla klokt resonerat. Nästa gång du är med på TV4 så tycker jag du ska ta upp den här diskussionen.Så finns det hopp om attityd förändringar.

 5. nätdejting dejta flera Smal = fin? Varför då? Vem har bestämt det? Jag har fått mage nu, den har börjat växa. Fast jag försöker träna bort den hela tiden. Visst, jag är ju 48 nu så då kommer det antar jag, börjar ju bli gammal. Jag har även fått vita hårstrån i skägget och på skallen. Inte grå utan helt vita. Det är antagligen ett arv från farfar. Fast inom mig känner jag mig fortfarande som runt 25… Du ser helt ok ut i bikini, fortsätt med det. Finns inget att klaga på där. Kurviga kvinnor är bäst, så har jag alltid tyckt. Kvinnor ska ha form!

 6. dejtingsida badoo account Verkligen jättebra skrivet, Louise – en första klassens krönika <3.
  Inser att du njuter för fullt i skåneland, så min och Max ambition att lura dig till häng med oss i Sumpan på måndag skiter sig… Aja, det kommer fler dagar 🙂 fortsätt njut av solen och värmen och din talang som opinionsbildare! Puss!

 7. dejta 16 åring omkom Jag har varit i många länder..badar jag…? Nej! Älskar att sola o svettas ihjäl! Men jag KAN bara inte ta mig ner till vattnet. Känns som att alla stirrar o äcklas av synen av min kropp(stl 46) På en 6 veckors semester i början på året badade jag två ggr! (stod inte ut mer i värmen) I sommar ska jag på solsemester i en vecka igen, känns inte så lockande längre..egentligen vill jag bada massor ,men vill inte visa mig i badkläder 🙁 Har”bantat” sedan jag var 15,(ej överviktig då) i 33 år alltså! Och när jag ser tillbaka på gamla foton ser jag inte ens tjock ut, varför är man aldrig nöjd med sig själv! Idagens läge har jag 18 kilos övervikt. Inte så mycket egentligen..allt sitter i huvudet.

 8. dejtingsajt 50 plus innehåll Heeej,
  En annan överviktig utflyttad Osby-tjej här. Satt precis o googlade ”bikins för tjockisar” när jag fick upp detta ett år gamla inlägg – men fan vad bra att det kom uppnu! Nu jäklar ska jag leta upp en snygg bikini, ingen varm jävla tankini i pr! 😀
  /Elin

Kommentera

nätdejting 50 plus dejtingsajter england pris E-postadressen publiceras inte.

dejtingsajt för unga gratis ziehen

norsk dejtingsajt gratis

match up date

dejting appar xperia

match date format

dejtingsidor för äldre namn